Axelle

Jullie hebben me misschien al eens zien verschijnen in één van de IzyCoffee shops. Misschien heb ik je al eens gefotografeerd of schonk ik je al eens een koffie in.

Ik ben Axelle Vyncke, grafisch vormgever, herborist in opleiding, dromer en gek op koffie. IzyCoffee lover ben ik al van het prille begin.

Ik startte samen met 7 andere barista’s in spe in januari 2020 de IzyCoffee barista opleiding bij Michael van Creme de la Crema. Wij stonden op het punt ons examen af te leggen voor corona roet in de koffie smeet. En omdat ik echt niet kan wachten om aan de slag te gaan hebben Bart, Sofie, Larisa en Ennio me met een streng oog opgeleid tot een IzyCoffee barista. Ondertussen heb ik reeds mijn SCA examen behaald.

Ik zit boordevol goesting om het IzyCoffee verhaal te helpen verder zetten. On- en offline want naast barista ben ik ook nog het creatieve brein achter de social media van IzyCoffee.

Stilzitten is niet een van mijn sterkste eigenschappen want naast IzyCoffee bouw ik aan mijn eigen webshop met natuurlijke verzorgingsproducten genaamd All Good. Neem gerust een kijkje op www.allgood-products.com.

Jullie zullen me voornamelijk in IzyCoffee Roeselare kunnen spotten. Hopelijk mag ik jullie allen binnenkort een heerlijke koffie schenken.