IzyCoffee B2B

IzyCoffee is gespecialiseerd in het aanbieden van unieke koffie-belevingen aan bedrijven.

IzyCoffee prepaid card kerstactie

Wil je jouw personeel, medewerkers, collega's of klanten dit jaar eens met een serieus tof kerstgeschenk verrassen?

Dan hebben wij bij IzyCoffee misschien wel de perfecte oplossing voor jou:

Onze IzyCoffee shops blijven ook in deze harde en moeilijke COVID-19 periode open voor 100% take-away. 7/7 van 8.00h tot 18.00h, ook op zon- en feestdagen. Deze openingsuren zijn geldig op al onze locaties, dus in Izegem, Tielt, Torhout en Roeselare. Maar ook in Gent en in Brugge waar we nog in 2020 IzyCoffee verkoopspunten zullen creëren (meer info daaromtrent in een volgende communicatie)

Nu hebben wij bij IzyCoffee die fantastische IzyCoffee kaarten, die ook als cadeaubon gebruikt kunnen worden.

Ze zien er uit als bankkaarten en we geven ze mee aan de klanten in IzyCoffee okergele enveloppes. Al gedacht dat je zo'n coole IzyCoffee kaart als kerstgeschenk aan jouw mensen kan schenken?

Onze IzyCoffee kaarten zijn:

  • te verkijgen met een minimumwaarde van €25
  • onbeperkt geldig (ze kunnen dus ook volgend jaar of het jaar erna of het jaar erna ... gebruikt worden)
  • constant door de gebruiker heroplaadbaar (niet te vergeten dat we wekelijks/maandelijks toffe acties aanbieden waarbij wij zelf extra waarde op de kaarten zetten)
  • bruikbaar in al onze IzyCoffee shops (ook de nieuwe van 2021, 2022, 2023, ...)
  • te gebruiken voor al onze producten in onze shops (koffies, thee's, hot chocs, frisdranken, taartjes, wraps, salads, koffiebonen, merchandising, ...)
  • het ideale contactloze betaalmiddel in COVID-19 tijden


Je kan ze op factuur bij ons aankopen. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe voordeliger de aankoopprijs.

Volgens ons een ideaal lokaal kerstgeschenk wat jullie mensen zelf in deze harde COVID-19 tijden gelukkig zal kunnen maken.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op bart@izycoffee.be

Co-branded IzyCoffee vouchers

Doe zoals De Vastgoedmarkt.be deed en beloon jullie klanten met een co-branded IzyCoffee voucher voor eender welke koffie van onze koffiekaart (tot €6). Vanzelfssprekend zijn deze vouchers ook geldig voor onze speciale theetjes en hotchocs.

Wij bieden speciale tarieven aan voor deze co-branded vouchers met een minimum-afname. Kosten voor de creatie van de co-branded voucher nemen we op ons.

Vandaag bestellen en binnen 4 dagen kan je jouw klanten met deze vouchers bedienen.

Interesse? Neem snel contact op bart@izycoffee.be

De Belg is de 8ste grootste koffie-drinker ter wereld. Jawel, echt waar, had je niet gedacht waarschijnlijk. Temeer dat als we naar het aantal koffie-bars per capita kijken, België plotseling niet eens meer in de wereldwijde top 100 staat. Vandaar IzyCoffee, wij openen koffie-bars in jouw nabije omgeving. Zeer zeker in stadscentra, shopping malls en ziekenhuizen.

En waar drinken de Belgen vooral veel koffie? Juist, ja, thuis en op kantoor. Uit onderzoek blijkt dat de meeste medewerkers niet echt tevreden zijn over hun kantoor-koffieproduct. Juist daarom is IzyCoffee geïnteresseerd in de toekomst outlets in business centra en direct bij bedrijven te openen. Heb je als bedrijf interesse een IzyCoffee koffiecorner direct in jouw bedrijf te openen? Wil je jouw medewerkers-tevredenheids-cijfers dramatisch de hoogte in jagen? Laat ons dit zeker weten, wij dragen graag bij de oplossing bij. Met onze coffee-truck kunnen we op regelmatige basis en op vaste tijdstippen bij jouw bedrijf voorbijkomen. In een volgende stap openen we er bij voldoende potentieel graag een koffie-corner.

Heb je interesse om jouw volgende grote of kleine bedrijfsevenement met de IzyCoffee-truck te laten opsmukken? Ook hier kunnen we zeer interessante voorstellen doen. 

 

Een bedrijfsevent met IzyCoffee? Potentieel voor meer?

Laat het ons gerust weten