IzyCoffee B2B

IzyCoffee is gespecialiseerd in het aanbieden van unieke koffie-belevingen aan bedrijven

De Belg is de 8ste grootste koffie-drinker ter wereld. Jawel, echt waar, had je niet gedacht waarschijnlijk. Temeer dat als we naar het aantal koffie-bars per capita kijken, België plotseling niet eens meer in de wereldwijde top 100 staat. Vandaar IzyCoffee, wij openen koffie-bars in jouw nabije omgeving. Zeer zeker in stadscentra, shopping malls en ziekenhuizen.

En waar drinken de Belgen vooral veel koffie? Juist, ja, thuis en op kantoor. Uit onderzoek blijkt dat de meeste medewerkers niet echt tevreden zijn over hun kantoor-koffieproduct. Juist daarom is IzyCoffee geïnteresseerd in de toekomst outlets in business centra en direct bij bedrijven te openen. Heb je als bedrijf interesse een IzyCoffee koffiecorner direct in jouw bedrijf te openen? Wil je jouw medewerkers-tevredenheids-cijfers dramatisch de hoogte in jagen? Laat ons dit zeker weten, wij dragen graag bij de oplossing bij. Met onze coffee-truck kunnen we op regelmatige basis en op vaste tijdstippen bij jouw bedrijf voorbijkomen. In een volgende stap openen we er bij voldoende potentieel graag een koffie-corner.

Heb je interesse om jouw volgende grote of kleine bedrijfsevenement met de IzyCoffee-truck te laten opsmukken? Ook hier kunnen we zeer interessante voorstellen doen. 

 

Een bedrijfsevent met IzyCoffee? Potentieel voor meer?

Laat het ons gerust weten

Nog nooit van IzyCoffee gehoord? Bezoek onze website en we zullen jou met ons fascinerende koffie-verhaal proberen te boeien. Like en volg onze IzyCoffee Facebook- en izy_coffee Instragram-pagina's om de dagelijkse nieuwtjes over IzyCoffee te weten te komen. Interesse in IzyCoffee? Stuur ons een mail op bart@izycoffee.be