Dit is momenteel het aanbod van de eerste twee IzyCoffee koffiebars in Izegem en in Tielt. Onze kaart bevat onder meer warme dranken, frisdranken en ook wraps en salads. 

Koffie

Double Espresso

€3.00

een dubbele shot espresso-koffie (60ml) gekarakteriseerd door zijn intense smaak en een mooi laagje bruine crema.

Long Black

€3.00

vergelijkbaar met een gewone zwarte koffie, maar iets subtieler met een sterker aroma en een betere smaak, wordt gemaakt door een double espresso op door de espresso-machine gekookt warm water te gieten (180ml).

Cappuccino

€3.00

espresso met verse volle melk van Hollebeekhoeve en op de espresso-machine opgestoomde melk (melkschuim) afgewerkt met latte art (180ml).

Flat white

Favorite
€4.00

Een dubbele espresso met een melkschuim-mengsel van vooral vloeibare maar ook geschuimde gestoomde melk (220ml).

Latte Macchiato

Favorite
€4.00

vergelijkbaar met een koffie verkeerd, veel verse volle melk van Hollebeekhoeve en veel op de espresso-machine opgestoomde melk (melkschuim) waartussen een shot espresso gegoten wordt (300ml).

Pumpkin Spice Latte

€4.00

Een latte macchiato verrijkt met een kruidenmix bestaande uit kaneel, gember, kruidnagel en nootmuskaat. Ideaal voor een koude herfst- of winterdag, zonder toegevoegde suikers.

Gingerbread Coffee

€4.00

Een cappuccino verrijkt met een kaneel-gember kruidenmengeling, die sterk neigt naar de smaak van peperkoek en ideaal gedronken wordt in de weken kort voor en na Kerstmis.

Orange Mocha

€4.00

Een cappuccino met een vleugje cacao-poeder afgewerkt met een extract van sinaasappel, een gezonde en ideale winterkoffie voor de zoetekauw

Mexican Coffee

Favorite
€4.00

Een cappuccino met een vleugje cacao-poeder afgewerkt met Mexicaanse pepers, een gezonde en ideale winterkoffie voor de avonturier

Beetroot Coffee

Favorite
€5.00

Onze Valentijnskoffie, een rooskleurige latte macchiato vervaardigd op basis van rode bietensap en vanille-extract, afgewerkt met gevriesdroogde aardbeien. Werd vanaf dag 1 op de koffie-kaart een topper

Ijskoffie

Mint mocha

€6.00

Combinatie van espresso en crushed ice gemixt in de blender, verder verrijkt met muntextract en chocolademelk en afgewerkt met muntblaadjes.

Coconut mocha

€6.00

Combinatie van espresso en crushed ice gemixt in de blender, verder verrijkt met kokosnootextract en kokosmelk en afgewerkt met cacaopoeder en kokosschilfertjes.

Canadian ice coffee

Favorite
€6.00

Combinatie van espresso en crushed ice gemixt in de blender, verder verrijkt met esdoornsiroop, amandelextract en amandelmelk en afgewerkt met amandelschilfertjes.

Crodino espresso

€5.00

Een espresso waarbij crodino wordt toegevoegd. Crodino is een Italiaanse, non-alcoholische aperitief

Espresso Tonic

Favorite
€5.00

een shot espresso op een grote hoeveelheid Fever Tree Premium Indian tonic water, afgewerkt met zeste van sinaasappel (250ml), ideaal als niet-alcoholische aperitief of long-drink.

Cinnamon Frappé

€5.00

een shot espresso op gebroken ijs aangevuld met dagelijks vers gemaakte kaneelsiroop in een blender schuimig opgeklopt en afgewerkt met verse volle melk van Hollebeekhoeve (250ml).

Andere dranken

Home-made lemonade

Favorite
€4.00

Funky verfrissende huisgemaakte limonade op basis van ofwel gember en passievrucht afgewerkt met limoen en munt ofwel citroen en pompelmoes afgewerkt met sinaasappel en dragon.

Hot Chocolate

Favorite
€4.00

Een smaakvolle warme chocolade-melk om de koude winterdagen door te komen. Keuze uit fondant-, melk- en witte chocolade.

Verse Munt-thee

€4.00

kokend water op een paar takjes verse munt, afgewerkt met een exclusieve Madhu honingparel (250ml).

Puur Appelsap

€5.00

de Appelaere natuurlijk appelsap uit Zeeland, 100% puur appelsap, ongezoet (250ml).

Puur Perensap

€4.00

de Perelaere natuurlijk perensap uit Zeeland, 100% puur perensap, ongezoet (250ml).

Lemonaid

Favorite
€4.00

Bio/fairtrade vruchtenlimonade (330ml) gemaakt van organisch fruit. Bij IzyCoffee hebben we 3 soorten: Passievruchten (geel), Limoen (groen) en Bloedsinaasappel (rood)

Arizona

€4.00

Arizona is gemaakt van 100% natuurlijke thee zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Verkrijgbaar in Mucho Mango, Pommegranate-Green tea en Blueberry-White tea

Bionade gember-sinaas

€4.00

Bionade is een unieke 100% biologische verfrissingdrank zonder kunstmatige toevoegingen en met een laag suikergehalte op basis van frisse kruidige en fruitige ingrediënten.

Almdudler

€4.00

Almdudler is een frisse Alpenkruiden limonade uit Oostenrijk, gemaakt uit 32 Alpenkruiden, geschikt voor jong en oud. Vegan, gekoeld het lekkerst.

Granola

Granola met koffie

€10.00

Granola van Seppe's Granola in combinatie met een koffie naar keuze

Granola

€9.00

Granola van Seppe's Granola.

Wraps & Salads

Wrap

€10.00

Wrap met Frisdrank

€12.00

Wrap in combinatie met frisdrank naar keuze

Wrap met koffie en frisdrank

€13.00

Wrap in combinatie met frisdrank en koffie naar keuze

Salad Bowl

€12.00

Salad Bowl met frisdrank

€14.00

Salad bowl in combinatie met frisdrank naar keuze

Salad Bowl met koffie en frisdrank

€15.00

Salad bowl in combinatie met koffie en frisdrank naar keuze

Taartjes

Citroen & Limoen Cake

€4.00

Deze verfrissende cake heeft een caramel-achtige bodem van pecan noten en ahornsiroop. De vulling bestaat uit enerzijds coconut crème met citroen en anderzijds uit avocado met limoen. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

Blauwe Bes & Limoen Cake

Favorite
€4.00

De blauwe bessen zorgen voor een zachte smaak. In combinatie met de frisse toets van limoen en een krokante amandel pecan bodem vormt dit een echte IzyCoffee favorite. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

Fondant Chocolade & Vanille Cake

€4.00

Dit is een heerlijke mix van een fondant chocolade ganache en een vanille cashew vulling op een brownie bodem. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

Aardbei & Framboos Cake

€4.00

Aardbei en framboos vormen een heerlijke zoete vulling op een krokante amandel en pecan bodem. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

Chocolade Cake

€4.00

Een smeuïge chocolade-vulling gemaakt van echte cacaoboter en cacaopoeder op een crunchy amandel-pecan bodem. Echt iets voor chocolade-lovers. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

Tiramisu Cake

Favorite
€4.00

Een tweevoudige vulling van chocolade-koffiesmaak met een volle witte creme op een lekkere koffie-noten bodem. Vegan, gluten-vrij, lactose-vrij en vrij van geraffineerde suikers, by Vali Sweet But Different

De favorieten bij IzyCoffee

Onze favorieten wisselen voortdurend, zeker naargelang het seizoen. Tijdens onze eerste 3 maanden kunnen we met zekerheid zeggen dat de Latte Macchiato het meest verkocht werd. Sedert de opening van onze eerste koffiebar in het centrum van Izegem en met de introductie van onze herfstkaart is de Orange Mocha een veel-gevraagde koffiedrink. Uit ons Vali Sweet But Different gamma kunnen we zeggen dat ons Tiramisu-taartje de grootste hit is.

Koffie die naar jou komt

De Izy Coffee truck in jouw buurt

Nog nooit van IzyCoffee gehoord? Bezoek onze website en we zullen jou met ons fascinerende koffie-verhaal proberen te boeien. Like en volg onze IzyCoffee Facebook- en izy_coffee Instragram-pagina's om de dagelijkse nieuwtjes over IzyCoffee te weten te komen. Interesse in IzyCoffee? Stuur ons een mail op bart@izycoffee.be