
Team pagina
Afbeelding is foto van team. Cotton candy macaroon lemon drops gingerbread chocolate. Dragée ice cream ice cream. Jelly gummi bears muffin wafer oat cake carrot cake. Powder croissant pie macaroon cake.
Cake biscuit candy chocolate toffee oat cake biscuit cake. Macaroon lollipop sugar plum marshmallow bonbon pie ice cream cupcake cake. Sugar plum icing jelly danish. Oat cake donut muffin.

Larisa
Na haar carrière als Sales Manager bij British Airways vertrok Larisa samen met haar man Bart (zaakvoerder van IzyCoffee) en haar twee kinderen Philip (nu 5 jaar) en Seba (nu 3 jaar) 2 jaar op wereldreis. Na hun avontuurlijke reis door 54 landen beslisten Larisa en Bart om terug richting Belgie, het thuisland van Bart, te trekken om daar elk hun eigen bedrijf uit de grond te stampen. Als basis kozen ze voor Izegem.
Larisa richtte Bling Friends Forever op, een succesvolle webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde juwelen. Maar toen Larisa Bart gedurende zijn barista opleiding zo gepassioneerd met koffie en latte art bezig zag raakte ook zij meer en meer geboeid door koffie. Tijdens de eerste IzyCoffee barista opleiding bij Michael van @cremedelacrema_coffeelab in 2018, kwam er onverwacht op het laatste moment een plaatsje vrij en besliste Larisa om ook deel te nemen aan deze opleiding. In een eerste stap gewoon uit persoonlijke interesse, maar al snel sloeg de interesse over in pure liefde voor koffie.
Voor de opening van de eerste IzyCoffee shop in Izegem maakte Larisa al deel uit van het IzyCoffee team. Na de opening richtte Larisa haar wat meer op BFF. Toen Bart tijdens het openen van de 3de IzyCoffee shop in Torhout wel wat extra helpende handen kon gebruiken besliste Larisa om haar 2 passies te combineren en startte ze opnieuw als barista in Izegem. Tot op heden runnen Larisa en Bart samen IzyCoffee Izegem.

Sofie
In augustus 2018 begon Sofie vol goede moed aan haar IzyCoffee-verhaal tijdens de 1ste barista opleiding bij Creme De La Crema. Hierna startte ze in november 2019 samen met Ennio als barista in de eerste IzyCoffee shop te Izegem. Drie maanden geleden opende ze met veel trots haar eigen shop in Torhout.
Als je aan Sofie vraagt hoe IzyCoffee haar leven heeft veranderd, antwoordt ze het volgende: “Vroeger was ik een eerder onzeker persoon die weinig risico’s durfde te nemen. Door de positieve reacties van Bart, Larisa, Ennio en de klanten ben ik veel zelfzekerder geworden. Ik heb echt het gevoel dat ze in me geloven en mijn ideeën au sérieux nemen. Bart heeft me de kans gegeven om op een heel kort termijn door te groeien naar de plek waar ik nu met veel trots sta, mijn eigen shop. Het is een plek waar ik mezelf kan zijn en waar ik samen met het IzyCoffee team beslis over hoe we alles zullen aanpakken. En dat is echt een droom die werkelijkheid wordt.”

Ennio
Net als Sofie begon Ennio in augustus 2018 aan zijn IzyCoffee-avontuur tijdens de 1ste barista opleiding. Waarna hij in november 2018 na heel wat training startte als barista in IzyCoffee Izegem. Na 6 maanden in Izegem te werken, opende Ennio Vandevoorde vol trots zijn eigen shop in Tielt.
Naar eigen zeggen heeft hij zijn leven over een volledig andere boeg gegooid. Vroeger kon je hem ieder weekend in de tieltse cafés terugvinden tot in de vroege uurtjes. Terwijl Ennio hem nu met full focus voor IzyCoffee inzet. Als afgestudeerd technisch tekenaar kan hij nog steeds zijn passie voor techniek kwijt. Zo noemen ze hem wel eens al lachend de CTO (Chief Technical Officer) van IzyCoffee. Hij is dan ook verliefd geworden op onze La Marzocco machines van Limarc.
Daarnaast vindt Ennio het geweldig dat Bart Buyse hem zo nauw betrekt bij alles wat komt kijken bij het runnen van een zaak. Hij kijkt dan ook enorm uit naar wat de toekomst van IzyCoffee zal brengen.