Voel je de verandering?

De koffiecultuur zoals we die kenden, is in een razendsnel tempo getransformeerd! Het is duidelijk dat jouw personeel en zakelijke partners niet langer tevreden zijn met die middelmatige koffie uit de koffie-automaten. Nee, ze verlangen naar meer. Ze verlangen naar de beleving van een koffiebar, waar ze remote kunnen werken, meetings kunnen organiseren of even kunnen ontspannen tijdens een korte pauze, terwijl ze bijpraten met collega's.

Bij IzyCoffee hebben we dit verlangen begrepen en omarmd. Onze IzyCoffee shops zijn niet zomaar plekken om koffie te drinken; het zijn inspirerende workspaces voor jouw personeel! Hier bieden we niet alleen koffie van de beste kwaliteit, maar ook een gratis wifi-aanbod, stopcontacten en USB-poorten, zodat jouw team overal en altijd productief kan zijn.

Stel je eens voor, jouw team aan het werk in onze sfeervolle IzyCoffee vestigingen, verspreid over steden als Gent, Antwerpen, Kortrijk, Oostende, Mechelen, Leuven, Izegem, Tielt, Torhout, Roeselare, Knokke, Zeebrugge en binnenkort zelfs in Brussel en Brugge. Dit is de ideale omgeving om jezelf onder te dompelen in productiviteit en creativiteit, terwijl je geniet van de IzyCoffee exquisite coffee experience.

De zoektocht naar eindejaarsgeschenken voor personeel of zakenrelaties begint stilaan op gang te komen. Met IzyCoffee willen we helpen bij die zoektocht en daarom hebben we een unieke aanbieding als eindejaarsgeschenk, die er gegarandeerd voor zal zorgen dat je personeel gelukkiger en gemotiveerder naar het werk zullen komen!

IzyCoffee heeft 2 mooie deals voor jou:

  • Een IzyCoffee reusable tumbler waarmee je recht hebt op 1€ korting bij elke aankoop van een koffie, hot chocolate of thee + een IzyCoffee voucher met een waarde van 3€ tot 9€ waarmee je één koffie, hot chocolate of thee kunt aankopen.
  • Een IzyCoffee loyalty card van 60€ + een IzyCoffee reusable tumbler waarmee je recht hebt op 1€ korting bij elke aankoop van een koffie, hot chocolate of thee in een mooie IzyCoffee branded geschenkverpakking.

De aankoopprijs voor deze twee producten bedraagt respectievelijk 13€ tot 19€ en 60€. Bij aankoop van grotere hoeveelheden gelden volgende prijsverminderingen:

IzyCoffee reusable tumbler (aankoopprijs in de shop 10€) + IzyCoffee free coffee voucher (aankoopprijs in de shop 3€-9€)

  • 1 stuk: 10€/stuk
  • 50 stuk: 9€/stuk
  • 200 stuk: 8€/stuk
  • meer dan 200 stuks: prijs is bespreekbaar

IzyCoffee reusable tumbler + IzyCoffee loyalty card van 60€

  • 1 stuk: 60€/stuk
  • 50 stuk: 55€/stuk
  • 200 stuk: 50€/stuk
  • meer dan 200 stuks: prijs is bespreekbaar

Met deze voordelige aanbiedingen willen we je de kans geven om jouw personeel en zakenrelaties te verwennen met de beste koffie die België te bieden heeft. 

Dus waar wacht je nog op?

Met behulp van dit eindejaarsgeschenk kan je je personeel en zakenrelaties verwennen en aanzetten zich onder te dompelen in de inspirerende, ondernemende en duurzame omgeving die IzyCoffee heet. Interesse? Mail naar axelle@izycoffee.be om een bestelling te plaatsen of voor meer info.