wij zijn het izycoffee dream team

Met 1 persoon begonnen eind september 2018, met een vintage coffeetruck, van onder de brug aan het station in Izegem. Doorgegroeid naar een kernteam van 4 personen bij de opening van onze eerste IzyCoffee store in Izegem in november 2018. Tot we na de opening van 2 verdere shops in Tielt en Torhout en temidden Corona beslisten onze firma nog kapitaalkrachtiger te maken met de komst van een business angel. Het kernteam intussen uitgebreid naar 5 mede-vennoten en een paar studenten.

Fast forward naar midden 2023 en we bestaan uit een dreamteam van ongeveer 50 in de IzyCoffee Barista Academy opgeleide vennoten, shop managers, barista's, barista-studenten en overheads, waarmee we 13 IzyCoffee stores managen die 365 dagen op 365 van 8am tot 6pm open zijn. En we zijn trots op elke schakel in ons team. Want iedereen bij IzyCoffee biedt een extreem grote meerwaarde. Niet enkel voor IzyCoffee, maar ook voor elkaar, onze klanten, ons immer groter wordend team van aandeelhouders, onze eigenaars van de panden waarin we stores hebben, onze leveranciers, onze buren, onze gemeente- en stadsbesturen... kortom voor een ganse community van IzyCoffee stakeholders, voor wie we sedert 5 jaar op dagelijkse basis pogen life-changing exquisite coffee experiences te creëren.

ben jij een van onze toekomstige barista-studenten?

Bezit jij een zekere hoeveelheid drive en passion die de brand IzyCoffee naar een hoger niveau kan tillen? Ben je bereid om je volledig te geven en IzyCoffee mee te laten groeien tot dé specialty coffeebarketen van het vaste land West-Europa?