ben jij een izycoffee barista in spe?

Bezit jij een zekere hoeveelheid drive en passion die de brand IzyCoffee naar een hoger niveau kan tillen? Ben je bereid om je volledig te geven en IzyCoffee mee te laten groeien tot dé specialty coffeebarketen van het vaste land West-Europa?

Wie zoeken we?

Bij IzyCoffee vind je barista's met een portie enthousiasme, drive en passie die gebeten zijn door de koffie microbe. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen? Zitten klantvriendelijkheid en verkoop georiënteerd werken in jouw bloed? Ben je proactief, stressbestendig, open-minded, een teamspeler, positief ingesteld en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden?

Je zin voor verantwoordelijkheid en netheid gaan hand in hand met jouw charismatische persoonlijkheid. Jouw entrepreneurial spirit, jouw wil om er altijd het beste uit te halen en jouw grinta om nooit op te geven is van cruciaal belang! Ben je flexibel met betrekking tot je uren/beschikbaarheid en locatie? Dan is dit de job voor jou!

 

wat doet een barista bij izycoffee?

Als barista van IzyCoffee ben je verantwoordelijk voor de verkoop en bereiding van alle koffies en randproducten van partners. Je draagt bij aan een nette en representatieve shop en een goede sfeer. Je streeft naar een optimale klanttevredenheid. Met uitstekende service en een grote glimlach en babbel bezorg jij onze klanten een exquisite coffee experience!

wat bieden wij jou?

  • Interessant loon met een gevarieerd werkschema
  • Een horeca job zonder avond- of nachtwerk
  • Gratis IzyCoffee Barista Academy SCA (Specialty Coffee Association) opleiding waar je wereldwijd mee aan de slag kan
  • Doorgroeimogelijkheden en aandacht voor talent

izycoffee barista academy

Voordat je bij IzyCoffee aan de slag kunt gaan moet je wel door onze IzyCoffee Barista Academy.

Heb jij een passie voor koffie, maar nog geen ervaring? De IzyCoffee Barista Academy biedt jou een professionele barista opleiding aan in de vorm van meerdere hyper-professionele trainingssessies waarna je de kunsten van het barista-bestaan onder de knie zal krijgen. Slaag je vervolgens voor het examen? Dan verkrijg je het wereldwijd geaccepteerde SCA-certificaat (@specialtycoffeeassociation certificate).

Deze sessies worden volledig gratis aangeboden onder enkele voorwaarden waarvan de belangrijkste is dat je je volledige IzyCoffee Barista Academy-opleiding afmaakt.
 

Groep 1 (volzet):

  • ma 10 juni theorie/praktijk
  • di 11 juni praktijk
  • ma 5 aug examen voormiddag 

Groep 2 (nog 4 plekken vrij):

  • do 13 juni theorie/praktijk
  • vr 14 juni praktijk
  • ma 5 aug namiddag

barista at izycoffee, ook iets voor jou?

Mail je motivatie voor de gewenste functie & IzyCoffee Barista Academy groep achter via hr@izycoffee.be.