Geweldig Nieuws! In Q2 van 2023 bereikten we in minder dan 48u ons maximum doel (500.000€) met deze campagne.

En er is nog meer in het verschiet: we plannen een nóg grotere equity-based crowdfunding campagne in Q1-Q2 van 2024.

Ben je benieuwd en wil je meer te weten komen over deze campagne? Stuur je contactgegevens en motivatie naar bart@izycoffee.be.

investeer mee in izycoffee's grootste expansie ooit

Inderdaad, we launchen op donderdag 15 juni een 3e Winwinner campagne. Het doel van deze campagne: onze grootste expansie tot nu toe realiseren. Met behulp van onze 3e WinWinner campagne willen we de laatste blinde vlekken in het Vlaamse landschap vullen. En deze keer zijn de condities mega-interessant. We bieden namelijk een lening in bullet met een duurtijd van 5 jaar en een jaarlijks rendement van bruto 8% aan.

wat is mijn voordeel?

Ja, je leest het correct, beslis je bijvoorbeeld om voor 10.000€ aan onze campagne deel te nemen, dan krijg je jaarlijks 8% bruto van 10.000€ (-30% roerende voorheffing komt dit op 5,6% netto) dus 800€ bruto (ofte 560€ netto) van IzyCoffee terugbetaald. En dit 5 jaar lang, gedurende de looptijd van de lening. Uiteraard krijg je ook de 10.000€ op het einde van de looptijd volledig terugbetaald.

good to know

Heb je een vennootschap? Dan is het nog interessanter voor jou, want dan hoef je de roerende voorheffing met de vennootschap niet te betalen en betekent dit dat je jaarlijks de volle 800€ op jouw vennootschapsrekening krijgt gestort. Daarbovenop heb je als IzyCoffee Ambassador ook recht op gratis koffie elke donderdag. Meer heb je niet nodig toch!

Met jullie hulp willen we 9 nieuwe flagships in Vlaanderen en Brussel openen. Investeer vandaag aan een extreem interessant rendement in onze groeiplannen, word deel van België's grootste koffiebarketen en geniet als IzyCoffee-ambassadeur van exclusieve voordelen in onze shops!

Wil je al meedoen aan onze campagne voor de publieke lancering? Neem dan zeker contact op met bart@izycoffee.be!