Larisa

Larisa

Na haar carrière als Sales Manager bij British Airways vertrok Larisa samen met haar man Bart (zaakvoerder van IzyCoffee) en haar twee kinderen Philip (nu 5 jaar) en Seba (nu 3 jaar) 2 jaar op wereldreis. Na hun avontuurlijke reis door 54 landen beslisten Larisa en Bart om terug richting Belgie, het thuisland van Bart, te trekken om daar elk hun eigen bedrijf uit de grond te stampen. Als basis kozen ze voor Izegem.

Larisa richtte Bling Friends Forever op, een succesvolle webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde juwelen. Maar toen Larisa Bart gedurende zijn barista opleiding zo gepassioneerd met koffie en latte art bezig zag raakte ook zij meer en meer geboeid door koffie. Tijdens de eerste IzyCoffee barista opleiding bij Michael van Creme de la Crema in 2018, kwam er onverwacht op het laatste moment een plaatsje vrij en besliste Larisa om ook deel te nemen aan deze opleiding. In een eerste stap gewoon uit persoonlijke interesse, maar al snel sloeg de interesse over in pure liefde voor koffie. 

Voor de opening van de eerste IzyCoffee shop in Izegem maakte Larisa al deel uit van het IzyCoffee team. Na de opening richtte Larisa haar wat meer op BFF. Toen Bart tijdens het openen van de 3de IzyCoffee shop in Torhout wel wat extra helpende handen kon gebruiken besliste Larisa om haar 2 passies te combineren en startte ze opnieuw als barista in Izegem. Tot op heden runnen Larisa en Bart samen IzyCoffee Izegem.

Kortom Larisa is een fantastische moeder, creatieve barista en zaakvoerster van haar eigen juwelenbedrijf.